Over deze site

Deze website is opgezet en eigendom van Frank van Oostendorp. Het doel van deze website is om zoveel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden die je tegen zou kunnen komen met het gebruik van een Windows, Linux besturingssysteem of over het Internet.

InternetHandleidingen.nl is in zijn geheel te raadplegen op eigen risico, enige schade of dataverlies kan deze website niet verantwoordelijk voor worden gehouden. Maak altijd een backup voor ingrijpende handelingen op je computer of mobiel, ongeacht het besturingssysteem.

Zelf ben ik altijd enthousiast geweest over technologie en het altijd leuk gevonden om het hierover te hebben. Voor mijn vorige baan was ik verantwoordelijk voor een kennisbank op technologie gebied. Dit probeer ik op mijn eigen site nog in leven te houden, aangezien ik het altijd leuk heb gevonden om dit soort handleidingen op dit gebied te maken. Ik heb veel ervaring met het werken met Windows, Mac en Linux voor een hoop uiteenlopende werkzaamheden.

En wat ik niet weet zie ik als een uitdaging om uit te zoeken. En kan ik moeilijk loslaten voordat ik het probleem heb opgelost. Verder game ik graag wanneer ik nog de tijd heb, echter wordt dit vanzelf minder naarmate je ouder wordt heb ik gemerkt. Daarbij ben ik een fanatieke hiker, die meerdere lange afstandstochten door Europa en een paar daarbuiten onder zijn riem heeft. Zoals de Portugese kust Camino en de Camino Frances. Hadrians Wall path.

Vandaar dat ik deze website ben begonnen om al spelenderwijs te leren. En dit te delen met meerdere mensen die wellicht dezelfde vraagstukken hebben. En hiermee ook geholpen zijn.

Mocht je contact met mij op willen nemen dan kan dit via het email adres, comments of berichten heb ik uitstaan vanwege de vele SPAM berichten.

info@internethandleidingen.nl

Ik reageer vaak met een dag, af en toe kan dit iets langer duren. Ook ben ik te vinden op LinkedIn indien je samen wilt werken met een project.

Mijn andere website:

HikeforPurpose.com