top-themas-google-chrome1

Top 5 thema’s voor Google Chrome

Thema’s voor Google chrome zijn een leuke manier om jouw Chrome browser te personaliseren. Voeg je eigen leuke draai aan een dagelijks gebruikte browser. Hier zijn de top 5 thema’s die je kunt installeren!

Het installeren van Google Chrome thema’s gaat via de Chrome webstore, als je nog nader uitleg met foto’s hiervoor wilt dan raad ik aan om mijn artikel Thema in Google Chrome aanpassen er even bij te pakken. Hier kan je alle stappen vinden die nodig zijn voor het aanpassen van je thema.

Top 5 thema’s voor de Google Chrome browser

Deze top 5 is samengesteld met mijn voorkeuren, uiteraard kunnen meningen verschillen. Voel je niet verplicht om 1 uit deze lijst te kiezen. Enkel een suggestie. Verder nog even een noot over de veiligheid van Google Chrome Thema’s. Download deze alleen via de Chrome web store.

En let ook even op de reviews die gegeven worden. Dit is echter wel altijd met een korrel zout te nemen. Het recht wat mensen denken te hebben over thema’s die te downloaden zijn voor nop is altijd bijzonder.

Laten we beginnen met de lijst om jouw browser ervaring te personaliseren!

Nummer 1, Sea Foam

Dit is mijn persoonlijke favoriet die ik nu al een geruime tijd als standaard Thema gebruik. Mooi, licht en vrolijk zodat je elke dag met een goed gevoel kan beginnen! En niet te vel aan de ogen zoals wellicht andere thema’s.

top-themas-google-chrome2

Het thema is te downloaden via de volgende link:

Sea Foam Chrome webstore

Nummer 2, Just Black

Een thema wat je wellicht wel zou willen voor het werken in de late uurtjes. Met dit volledig zwarte thema kan je jouw ogen wat rust gunnen tijdens het nachtwerken. Of als je gewoon in een zwarte bui bent.

top-themas-google-chrome3

Het thema is te downloaden via de chrome website op de volgende link.

Just Black

Nummer 3, Deadpool rood

Als je een fan bent van de stripserie of van de Marvel films, Deadpool is een leuk karakter wat wellicht ook thuis is op jouw browserthema. Dit is een thema wat van een andere ontwikkelaar is dan van Google zelf. Verder is dit thema overduidelijk rood. Alle kleuren en accenten zijn daardoor vrij fel.

top-themas-google-chrome4

Download het thema via de chrome webstore.

Deadpool thema

Nummer 4, Marsala thema

Een rustige kleur die prettig aan de ogen is. Met Marsala zijn er kleurtinten gebruikt die bedoelt zijn om je te laten denken aan Italië. Je kan zelf indelen of die gevoelens ook naar voren komen. Marsala is ook een thema van het Google Chrome team zelf.

top-themas-google-chrome5

Download het Marsala thema via de link.

Nummer 5, Serenity

Serenity of rust doet me veel denken aan het eerste thema uit deze lijst, echter is hij een tikkeltje donkerder. Wanneer je Sea Foam iets te licht vindt maar toch iets blauw wilt dan is Serenity voor jou de keus.

top-themas-google-chrome6

Download het thema Serenity via de webstore.

Wat is jouw favoriete Google Chrome thema uit de lijst? Laat het ons weten.

Wanneer je alle thema’s wilt inzien van de Google ontwikkelaars dan is dit op de volgende link in te zien. Hier hebben ze een leuke verzameling gemaakt die gemakkelijk in te schakelen valt.